top of page
Wandelschoenen

OVER ONS

We zijn erg blij dat we jullie hier mogen ontvangen.

Ons doel is om jullie, de verschillende mooie regio's van onze gemeente Meise, op een sportieve manier te leren kennen. In 2021 is de deelgemeente Oppem en het centrum van Meise aan de beurt maar de komende jaren zullen wij jullie ook de andere deelgemeenten, zoals Meuzegem, Rossem, Eversem, Imde, Slozen, Sint-Brixius, Westrode en Wolvertem laten ontdekken.

Wij zijn twee wandel- en fietsliefhebbers die bijna dagelijks op pad zijn om nieuwe hoekjes te ontdekken.

Reeds enkele jaren zijn we ook adepten van fotozoektochten. Al wandelend mooie plaatsen ontdekken, gecombineerd met intensief de omgeving afspeuren naar details, geeft je een totaal andere en intense belevenis van de omgeving.

Hopelijk beleef je veel plezier aan onze zoektocht en kan je alle foto's terugvinden. 

In het menugedeelte "De fotozoektocht" vind je alle details over de organisatie zelf. 

Luc Larivière

Patrick van Rumste

2020-10-01%20-%20Luc%20Larivi%C3%A8re%20

Al meerdere jaren is Luc, als vrijwilliger, peter van meerdere fiets- en wandelroutes in en rond onze gemeente. Bij de opkomst van het fiets- en wandelknooppunten netwerk was hij daar ook een van de eerste peters. Meerdere keren per jaar doet hij dan ook zijn controle inspectie en neemt de noodzakelijke actie om het euvel te verhelpen.

Luc is zeker in Meise ook gekend als zwerfvuil- en sluikstortcoach waar hij, ook hier op vrijwillige basis, sluikstorten helpt opruimen en in zijn- en omliggende straten zwerfvuil opruimt.

Luc werd ook geselecteerd, voor de periode 2020-2021 als wandelambassadeur van de Brabantse Kouters. 

DSC_0401.JPG

Al veel jaren is Patrick actief als wandel- en fietsliefhebber. Sinds enkele jaren zet hij zich ook in, op vrijwillige basis, als peter van het wandel- en fietsknooppunten netwerk. Meerdere keren per jaar controleert hij bepaalde routes om te zien of de paaltjes nog in orde zijn en of er geen obstakels zijn die jullie zouden beletten mooie tochten tot een goed einde te brengen.

In de loop der jaren organiseerde hij, voor diverse gelegenheden, verschillende fotozoektochten. 

Team: Welcome
Team: News & Updates
bottom of page